12 / 05 / 2024

Emekliye 495 lira ek gelir eli kulağında!

Emekliye 495 lira ek gelir eli kulağında!

Temmuz ayında memurların maaşları artarken aile yardımları da artacak. Memurlar Temmuz’da aile yardımını almak için heyecanlanırken, emekliler de bu ödemeden yararlanmak istiyor. İstekleri hayata geçerse eğer 2 çocuklu bir emekliye aylık 495 lira ek gelir sağlanmış olacak.



Enflasyon oranına göre gelecek olan zamlı maaşlar ve ödemeler Temmuz ayında yapılacak. Memurlar Temmuz'da zamlı maaşla birlite zamlı aile yardımı da alacak. Memurların her ay hesabına yatan aile yardımı ödemeleri, maaşlar gibi en az yüzde 3 zamlanacak. Enflasyon tahminlerine göre ise zam yüzde 7.66'ya yükselebilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; Eş yardımı 376,83 TL'den 405,70 TL'ye çocuk yardımı da 0-6 yaş arası için 82,90 TL'den  89,24 TL'ye, 6 yaş üstü için 41,45 TL'den  44,62 TL'ye çıkacak.

Eşi çalışmayan ve 6 yaş üstü 2 çocuğu olan memura ise aylık 459 lira yerine 494,94 lira aile yardımı yapılacak.

Emekliye 495 lira ek gelir eli kulağında!

GÖZLER TOPLU SÖZLEŞME

Memurlar Temmuz ayında zamları heyecanla beklerken, emekliler de bu ödemeden kendilerininin de faydalanmasını talep ediyor. Emekliler, talebin memur konfederasyonları tarafından Ağustos ayındaki  toplu sözleşmeye taşınıp sonuçlanmasını bekliyor.

Aile yardımı memur, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için talep ediliyor.

.

Emekliler dikkat! Beklenen zam müjdesi geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön