07 / 05 / 2024

Flaş ek gelir açıklaması! Emekliye 3.750 lira ödenecek!

Flaş ek gelir açıklaması! Emekliye 3.750 lira ödenecek!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendirecek müjdeli haber geldi. Gelen haberde emeklilere ek gelir verileceği belirtildi. Şubat ayında emeklilerin maaşına ek gelir sağlanacak ve emeklinin gelirinde artış yaşanacak...



Ülkemizde milyonlarca emekli için son dakika duyurusu yayınlandı. Bu duyuruda emekliler için ek gelir açıklandı. Şubat ayı için emeklilere maaşlarının yanı sıra gelir elde etme fırsatı verileceği belirtildi. ING Bank tarafından SSK ve BağKur emeklileri için yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Bu kampanya duyurusu ile emeklilere 3 bin 750 liraya kadar nakit para verileceği bildirildi.

ING Bank tarafından sağlanan kampanyanın detayları şu şekilde:

 

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön