27 / 04 / 2024

ABD'li dev yatırım bankasından flaş Türkiye açıklaması!

ABD'li dev yatırım bankasından flaş Türkiye açıklaması!

ABD’li dev yatırım bankası olan JP Morgan, Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı.. İşte flaş Türkiye açıklaması...



ABD’li dev yatırım bankası  olan JP Morgan, Türkiye için yıl sonu yüzde 63,1 enflasyon beklentilerini korurken, tahmin risklerinin ise yukarı yönlü olduğunu belirtti.

JP Morgan, Türkiye’de enflasyonun sürpriz şekilde aylık  yüzde 2,4 artışla marjinal olarak aşağı yönlü olduğunun altını çizerek küresel fiyatlardaki düşüş yerel enerji fiyatlarında aylık düşüşlere neden olurken, geri kalan tüm alt kategorilerde fiyat baskıları gözlendiğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön