20 / 07 / 2024

Emekliye 9 bin TL kira yardımı müjdesi! Duymayan kalmasın!

Emekliye 9 bin TL kira yardımı müjdesi! Duymayan kalmasın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde geçen hafta kentsel dönüşüm ve riskli yapıların yeniden yapımına destek sağlanması konusu ile ilgili önemli kararlar alınırken, emeklilere de kira yardımı müjdesi verildi.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nin ayın son toplantısında önemli kararlar alındı. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mega kent İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarına can suyu olacak olan riskli yapılarda yeniden yapım maliyetlerine destek sağlanması, ilçe belediyeleriyle hızlı tarama ile bina incelenmesinde ortak hizmet protokolünün yapılması kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından oybirliğiyle kabul edilmişti.

Emekliye 9 bin TL kira yardımı müjdesi! Duymayan kalmasın!

Resmi X hesabı https://x.com/ekrem_imamoglu üzerinden söz konusu karara ilişkin bir video paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu haberi, riskli yapılarda oturan dar gelirli emeklilerimizin görmesini sağlayalım. Yenileme maliyetinin yüzde 65’ni İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak biz karşılıyoruz, ekstra 9 bin Türk Lirası da kira desteği veriyoruz." notunu düştü.-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımına şu yorumlar geldi:

 

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Dolar 50 TL'yi görebilir! Evren Devrim Zelyut tarih verdi! 

Bodrum Türkbükü'ndeki 85 odalı yeni otelin inşaatı başlıyor! 34.5 milyon TL'ye mal olacak!


Geri Dön