Ekonomi

Emekliye bayram müjdesi! Rekor promosyonları görmeden karar vermeyin!

Emekli promosyonları için sık sık güncellemeler yapılıyor. Güncellemeler ile birlikte bankalar arasındaki rekabet sürüyor. Promosyon güncellemelerinde bankalardan zirveye rakamlar geldi. İşte tüm detaylar…2022 ile birlikte gündemde olan emekli promosyon ödemeleri için zamlar arka arkaya geliyor

Günümüzde sık sık gündeme gelen emekli promosyon ödemeleri adına güncelleme işlemlere devam ediyor.2022 ile birlikte gündemde olan emekli promosyon ödemeleri için zamlar arka arkaya geliyor. Bankalar promosyon yarışında fiyatı yükseltiyor.

Promosyonda rekor ödeme

Bankalar arasında süren promosyon rekabetine bir banka daha katıldı. ING Bank yeni bir promosyon güncellemesi duyurdu. Yapılan güncelleme ile emekliler maaşlarını ING Bank’a taşımak için bankanın yolunu tuttu. Bankanın uyurmuş olduğu rakamlar dikkat çekti. Bu haber milyonlarca vatandaşı sevindirdi. 8500 TL’ye varan promosyon ödemesi verilecek. Detaylar belli oldu.

EYT ve en düşük emekli maaşı ile ilgili güncellemelerin ardından yeniden gündeme gelen promosyon ödemeleri için rekabet ortamı oluştu. Emeklilik imkanından faydalanan vatandaşlar bankalara üç yıl boyunca müşteri olma söz vererek promosyon ödemeleri alıyor. 2022 yılının Eylül ayından bu yana ödenen promosyonlar 2023 yılında da ödenmeye devam ediyor. 2023 ile birlikte yaşanan gelişmelerle birlikte ING bank yeni bir promosyon ödemesi güncellemesi yaptı. 8500 TL’ye kadar promosyon ödenecek. Tek şart 3 yıl boyunca bankadan maaş alma sözü verilmesi oldu.

ING Bank nisan ayı promosyon ödemesi

ING Bank yapmış olduğu emekli promosyon güncellemelerini duyurdu. Neredeyse her ay başı güncellenen promosyon rakamları adına değişikliğe gidildi. Belirli maaş aralığına sahip olan emeklilere farklı ödemeler yapılacak. Emeklilere en fazla 8500 TL en az 5100 TL ödeme yapılacak. İşte ING Bank’ın güncel emekli promosyon ödemeleri şu şekildedir:

Belirlenen rakamlar dahilinde promosyon ödemeleri gerçekleştirilecek. Kampanya ile ilgili detaylar ING Bank’ın resmî web sitesi üzerinden açıklandı.

Garanti Bankası'ndan ağızları açık bırakan promosyon! Emekliler bu habere bayram edecek

Yapı Kredi emekliye erken bayram ettirdi! Yapı Kredi’den görülmemiş promosyon! Yapı Kredi 2023 promosyon ne kadar?

Emekli vatandaşlar acilen baksın! Yapı Kredi Bankası peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!