12 / 05 / 2024

Emekliye müjde! En az 3000 bin TL veriliyor...

Emekliye müjde! En az 3000 bin TL veriliyor...

Emekliler için bankalar kampanyalarıyla birbirleriyle yarışıyor. Emeklilere, 2 bin 750 TL'ye varan promosyon imkânı tanınırken, bazı bankalar; harcama yapana, yakınını getirene, otomatik ödeme talimatı verene ek ödemelerle 3 bin TL'ye kadar para ödüyor…



Emeklilerin yüzü, bankaların verdiği promosyonlar sayesinde gülecek. Bin 500 TL'nin altında taban promosyon tutarı olanlarda 500 TL, bin 500 TL ile 2 bin 500 TL arasında bulunanlarda 625 TL, 2 bin TL'nin üzerinde bulunanlarda da 750 TL olarak uygulanırken, bankaların yaptığı kampanyalarla bu tutar biraz daha yükselebiliyor.

Bazı bankalar, koşulsuz-şartsız, bazıları ise maaş taşıma veya ek ürün kullanma şartlarıyla yüksek ödeme yapabiliyor. Mart ayı için hazırlanan kampanyalarda 2 bin 750 TL'ye ulaşan promosyon ödemesi yapılırken, emeklilere ödenen miktar 3 bin TL'ye kadar yükselebiliyor.

Emekliye müjde! En az 3000 bin TL veriliyor...

İşte 3 senelik taahhüt zamanı tamamlanlar ve yeni emekli olanlar için bankaların yaptığı bazı kampanyalar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön