29 / 04 / 2024

Emekliye seyyanen zamda son dakika! SGK uzmanı tarih vererek duyurdu! Seyyanen zam ne zaman yapılacak?

Emekliye seyyanen zamda son dakika! SGK uzmanı tarih vererek duyurdu! Seyyanen zam ne zaman yapılacak?

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen seyyanen zamda artık son viraja girildi. SGK uzmanı SGK Uzmanı İsa Karakaş seyyanen zam ile ilgili tarih vererek duyurdu... İşte SGK Uzmanı İsa Karakaş'ın o açıklamaları...



Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen seyyanen zamda artık son viraja girildi. Pek çok kişinin gündeminde yer alan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber milyonlarca emekli de maaşlarında düzenleme bekliyor. En düşük emekli maaşına verilen yüzde 49.25 oranındaki zam enflasyon karşısında eriyip giderken, vatandaşlar da artık ek zam beklentisine girdi.

Peki emeklilere ek zam yapılacak mı? Emeklilere seyyanen zam için tarih belli oldu mu? SGK Uzmanı İsa Karakaş seyyanen zam ile ilgili tarih vererek duyurdu... İşte SGK Uzmanı İsa Karakaş'ın o açıklamaları...

Emekliye seyyanen zamda son dakika! SGK uzmanı tarih vererek duyurdu! Seyyanen zam ne zaman yapılacak?

SGK UZMANI İSA KARAKAŞ'TAN EMEKLİLERE SEYYANEN ZAM MÜJDESİ

Katıldığı bir programda önemli açıklamalar yapan SGK Uzmanı İsa Karakaş, emeklilerin merakla beklediği seyyanen zamma da değindi. Açıklamasında hem emeklilerin dertlerine değinen hem de maaş zamlarıyla ilgili bazı detaylara değinen SGK Uzmanı İsa Karakaş, güzel haberi de verdi. Emeklilere yönelik sosyal yardımlar yerine net zammın olmasının daha doğru olacağını kaydeden İsa Karakaş, önemli uyarılar yaptı.

EMEKLİ MAAŞLARINA SEYYANEN ZAM MÜJDESİ! SGK UZMANI TARİH VEREREK DUYURDU


Milyonlarca emekli merakla beklenen yerel seçimler öncesi maaşlarına seyyanen zam gelip gelmeyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, SGK Uzmanı İsa Karakaş Mart ayının son haftasına dikkat çekerek, emeklilere seçim gününe kadar bir düzenleme yapılma olasılığını paylaştı. İsa Karakaş açıklamasında zam olasılığına değinerek, şu ifadeleri kullandı: "Eğer önümüzdeki haftaya kadar sinyaller alırsak ve somut adımlar atılırsa, sonuç tamamen seçimler için tersine."

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ HANGİ GÜN YATACAK?

16 milyon SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisinin dışında ayrıca  hak sahipleri de bayram ikramiyelerinden yararlanabiliyor.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatıracaklarını belirtmişti.

 

Son dakika banka promosyon haberi! Süre uzatıldı! Emekliler dikkat! 15 bin liraya kadar ödeme yapılacak!

Hesaplara bu ay tam 884,7 milyon lira yatırıldı! Mart 2024 SED ödemeleri için son dakika müjdesi! Hemen çekebilirsiniz!

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!


Geri Dön