02 / 05 / 2024

Emet Devlet Hastanesi 15 milyon 755 bin liraya mal olacak!

Emet Devlet Hastanesi 15 milyon 755 bin liraya mal olacak!

Emet İlçesinde yapılacak olan 60 yataklı yeni devlet hastanesi işini alan VERON DIS TICARET INSAAT A.S 16 Ocak 2014’te sözleşme imzalarken şantiye kurma çalışmalarını tamamlayarak hastane inşaatı işlemlerine başlıyor.





Emet’te sağlık konusun da yaşanan sıkıntılara daha geniş tıbbi malzeme ve yeni kadrolar açılması ile çözüm üretilmesi adına umut edilen yeni hastane yapımı kamuoyunca ilgiyle takip ediliyor.  16 Ocakta yüklenici firma anlaşma imzalarken,  son aylarda yağışlı geçen hava,  temel atmayı geciktirdi. Hava şartlarının düzelmesi ile çalışmaların başladığı, mevkide yoğun bir hareketlilik yaşanıyor.                                                    


11.11.2013’te  TOKİ  ce ihalesi yapılan yeni devlet hastanesi ihale değerlendirme süreci sonrası,VERON dış ticaret şirketi ihale ile ilgili sözleşmesini imzaladı. Emet Belediye başkanı Mustafa Koca 40 yataklı Emet devlet hastanesinin 60 yatağa çıkarılması ile uzayan hastane yapım işinin 16 Ocak tarihi itibarı ile yapım sürecine girdiğini açıkladı.KOCA yaptığı açıklamada;”Göreve geldiğimiz günden itibaren sağlıklı yol diyerek ilçemizin en önemli sorunlarına dikkat çektik. Allaha şükürler olsunki bugün hastane ve yol çalışmalarını gözlemlemenin mutluğunu yaşıyoruz. 18ay gibi bir sürede 60 yatak kapasitesi, ve modern tıbbi araçlar ile donatılmış yeni hastanemizi halkımızın kullanımına açacağız “ dedi.


İçinde tek Kişilik 8 oda, çift kişilik 28 oda, 5 yataklı yoğun bakım ünitesi, 9 kişilik diyaliz ünitesi, 20 poliklinik odası, 2 ameliyathane ve 1 doğumhane bulunan hastane 15 milyon 755 bin liraya mal olacak. 



Yeni Kütahya


Geri Dön