28 / 04 / 2024

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, 250 bininci teslimatını gerçekleştirdi.



 

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, BDDK lisanslı bir finans kurumu olarak ülke çapındaki 119 şubesi ile 85 milyonluk Türkiye’ye hizmet sunuyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bu yılın Ekim ayı itibariyle finansmanını sağlamış olduğu konut, taşıt ve iş yeri sayısını 250 binin üzerine çıkaran Eminevim, sektörde açık ara farkla bu teslimat sayısına ulaşmış olan ilk ve tek şirket oldu. Eminevim, bu başarısını müşterilerin, çalışanların ve iş ortaklarının katılımıyla yaptığı büyük bir törenle coşkuyla kutladı.

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kurucusu olduğu tasarruf finansman sektörünün lideri olan Eminevim, 2023 yılı için hedeflemiş olduğu 250 bin teslimat rakamını Ekim ayı itibariyle gerçekleştirdi. Sektörde açık ara farkla bu teslimat sayısına ulaşan ilk ve tek şirket olan Eminevim’in özkaynak rakamı da 2023 yılının ilk yarısında 3,6 milyar TL’ye ulaştı. 


Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detgaylara göre 250 bininci teslimatı kutlamak için müşteriler, çalışanlar ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan ve son senelerde konvansiyonel sistemlere alternatif yapısıyla çok daha büyük kitlelerle buluşmaya başlayan tasarruf finansman sektörünün finansal modelinin geldiği noktayla ilgili de önemli açıklamalar yapan Eminevim Genel Müdürü Mustafa Mutlu Çalışkan; “Katılım finans ekosistemine önemli bir zenginlik katmış olduğumuza inanıyoruz. Tasarruf finansman sektörünün lider şirketi olarak hedefimiz, söz konusu bu kapsayıcı ekosistem bütününün de zirvesinde Eminevim’i görebilmek. Almış olduğumuz başarılı finansal sonuçlar bu hedefe doğru önemli bir adım atarak yaklaştığımızın da göstergesi. Müşterilerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek başlatmış olduğumuz kampanyalar ve bir gün bile olsa ödün vermediğimiz tam zamanında teslimat ilkemizle, 2023'te de yeni müşteri ediniminde güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. 2023 yılı sonu için sene başında koyduğumuz hedefi Ekim ayında yakalamış olmaktan da ayrıca memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Eminevim den 250 bininci teslimat!  

HER YIL 70 BİNİ AŞKIN BAŞVURU


Eğer “Belirli bir süre tasarruf ederek elde ettiğiniz birikimle ev, taşıt veya iş yeri sahibi olmak istiyorum” diyorsanız finansal faydaya da talip olmuş oluyorsunuz. Yani kredi maliyetine ve faiz yüküne katlanmadan kendi birikimleriniz planınıza uygun bir seviyeye ulaşmış olduğunda söz konusu sistem tarafından tahsisi gerçekleştirilen fon ile beraber konut, araba ya da iş yeri sahibi olabiliyorsunuz. Üstelik her gelir grubundan ve her kesimden tasarruf sahibi bu fırsatlardan yararlanabiliyor” diye konuşan Çalışkan, ülkemizde ihtiyaçları için kredi kullanmak zorunda kalan milyonlarca kişinin sektör için büyük bir pazar potansiyeli oluşturduğuna da değindi.

Çalışkan açıklamasında halkta finansal bilinç düzeyinin artığını, söz konusu sektörün vizyonunun ve işleyişinin artık çok daha iyi anlaşıldığını, uygulanan tasarrufu destekleyici ekonomi politikalarının ve uygulamalarının da sektöre ivme kazandırdığını kaydederek “Eminevim, 2023'te de portföyüne katmış olduğu 70 bini aşkın müşterisiyle, konut ve taşıt pazarlarındaki arz ve talebin dengelenmesi açısından da önemli bir paya sahip olduğunu bir kez daha ortaya koydu” dedi. 

ÇETİN BİR REKABET SÖZ KONUSU

Ülkemizde geniş bir kesimin finansman ihtiyacını tasarruf finansmanıyla karşılama gayesiyle 32 senedir hizmetlerine devam eden Eminevim, sektörün kurucusu olarak yıllar içinde finans sektörünün ve rekabetin değişen koşullarına ayak uydurmakla kalmadı, her dönemde değişimin de liderliğini üstlenmişti.

Açıklamasında 2023'ün ilk yarısında 3,6 milyar TL özkaynağa ulaştıklarına değinen Çalışkan “Biz artık çok daha değerli ve güçlü bir Türkiye markasıyız. Böylesine sağlam bir mali yapı ve finansman gücü ile desteklenmiş olan yolculuğumuzda, paylaşımcılığı ve katılımcılığı savunan hizmet modelimiz ile ülke ekonomisine sağladığımız katkıyı her sene bir adım daha ileriye taşıma çabasındayız” dedi. 

 

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İzmir'de imarlı 10 arsa satılacak! İhalesi 8 Aralık'ta!

TOKİ'den Eyüpsultan'a tam 637 konutluk yeni proje müjdesi! 


Geri Dön