27 / 04 / 2024

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı 2020 sonunda tamamlanacak!

Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı 2020 sonunda tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2020 sonunda tamamlanacağını müjdeledi.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirnekapı’daki Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nda gerçekleştirilen sunuma katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İBB Başkanı İmamoğlu, Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel'den, İstanbul'daki kış hazırlıklarına yönelik çalışma süreçleri, insan gücü ve iş makinalarına ilişkin bazı bilgiler aldı. 

Sunumdan sonra personelle tanışan İmamoğlu, alanda incelemeler yaptı.

Ekrem İmamoğlu, daha sonra inşaatına Kasım 2016 tarihinde başlanan Eminönü-Eyüpsultan-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatında incelemeler yaptı.

Tramvay hattı çalışmalarını 2020'de tamamlamak istediklerini belirten Ekrem İmamoğlu, "İyimser konuşursak, yaz sonu. Biraz daha gerçekçi konuşursak, yıl sonu gibi ön görülüyor. Hızlanabiliriz de. Tabii bu finansmanla da ilgili. İçinde bazı teknik hususlar var, arkadaşlarım onlara yoğunlaşıyor."diye konuştu.

 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!


Geri Dön