27 / 04 / 2024

Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

İlgi Yönetim imzası gerçekleşecek olan Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü yapılacak. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanlar satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?



"Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede 220 konut, 10 dükkan ve 10 VIP ofis yer alıyor.


Müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da düzenlenecek  Emlak Çadırı  başvuruları başvurular www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul ediliyor. 


Emlak Çadırı Başakşehir'de ofis fiyatları 149 bin TL, daire fiyatları 99 bin TL, dükkan fiyatları ise 199 bin TL olarak belirlendi. Projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.


İlgi Yönetim imzası taşıyan Emlak Çadırı ile satışa sunulan konutlar Medikule İstanbul'da, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza'da, dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.


Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı 2015'te hemen teslim edilen, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalar bulunuyor. 


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön