07 / 10 / 2024

Emlak İstasyonu Ankara Eryaman Ofisi hizmete açıldı!

Emlak İstasyonu Ankara Eryaman Ofisi hizmete açıldı!

Emlak İstasyonu Relax, Bölgeye hakim uzman kadrosu ile konut gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verirken, diğer taraftan da bölgede inşa edilen lüks konut projelerinin satış danışmanlığını üstlenecek.




Franchise sektöründe  hizmet veren Emlak İstasyonu yeni franchise ofisi Ankara, Eryaman’da hizmete açıldı . Brokerlığını Fatih Başer’in yaptığı  Emlak İstasyonu Relax, Bölgeye hakim uzman kadrosu ile konut gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verirken, diğer taraftan da bölgede inşa edilen lüks konut projelerinin satış danışmanlığını üstlenecek.

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu, son olarak  Ankara  Eryaman Franchise ofisini hizmete açtı.

 

Emlak ve Emlak Yönetimi ve İktisat, Maliye bölümü mezunu, Fatih Başer  ’in Brokerlığını yaptığı Emlak İstasyonu Relax, Ankara, Eryaman’da sahip olduğu kaliteli ve özgün hizmet vizyonu doğrultusunda, bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak.



Geri Dön