27 / 04 / 2024

Ankara'nın ilk Sigorta Cini mağazası hizmete açıldı!

Ankara'nın ilk Sigorta Cini mağazası hizmete açıldı!

ING Grubu,Türkiye'deki yeni yatırımı Orange Sigorta Aracılık Hizmetleri kanalıyla farklı sigorta şirketlerinin ürünlerini tek bir çatı altında topluyor. Bu kapsamda, Ankara'nın ilk sigorta mağazası hizmete açıldı...



ING Grubu,Türkiye'deki yeni yatırımı Orange Sigorta Aracılık Hizmetleri kanalıyla farklı sigorta şirketlerinin ürünlerini tek bir çatı altında topluyor. Son tüketicinin kolay ve hızlı ulaşabileceği alışveriş merkezleri ve alışveriş mağazalarının bulunduğu caddelerde açılan Sigorta Cini isimli mağazalar sigorta hizmetini tüketicinin ayağına götürüyor. 


İstanbul'da Marmara Forum, Metrocity AVM ve Tütüncü Mehmet Efendi Caddesindeki mağazalarla hizmete başlayan Sigorta Cini'nin Ankara'daki ilk mağazası KentparkAVM'de açıldı. 21 Kasım'da gerçekleştirilen mağaza açılışına ING Emeklilik ve Orange Sigorta Yöneticilerinin yanı sıra, Hazine Müsteşarlığı,  Ankara  Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ankara basınından olmak üzere bir çok davetli katılarak yeni sigorta satış kanalını yerinde görme fırsatı buldular. 


Türkiye'nin ilk sigorta marketi olma özelliğini de taşıyan Sigorta Cini, mağazalarındaki uzman ekip, tüm sigorta ürünleri hakkında danışmanlık vererek sigorta satın almayı kolaylaştırıyor. Sigorta Cini'ni sigoıta dağıtım işine bakış açısını değiştirmeyi hedefleyen devrimsel bir konsept olarak tanımlayan Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos, bu yeni hizmet hakkında şunları söyledi: "Hizmetimiz gayet açık, erişilebilir lokasyonlardayız. Kentpark da Ankaralıların çok sevdiği ve sıklıkla ziyaret ettiği bir alışveriş merkezi. Bu nedenle Sigorta Cini olarak Ankara'yı çok önemsiyoruz. Mağazalarımızdaki müşterilerle birebir iletişim kuran danışmanlarımız iletişim becerileri ve sigorta konusunda eğitimliler özellikle müşteri memnuniyetine odaklanmış durumdalar." 


Anayurt Gazetesi


Geri Dön