08 / 05 / 2024

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, yurt içinde, 5 milyar TL ile sınırlı olarak, kira sertifikası ihraçları için SPK'ya yapılan ihraç tavanı başvurusu onaylandı. 



Emlak Katılım Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin kaynak kuruluş/fon kullanıcısı olarak yer alacağı ve Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, yurt içinde, 5 milyar TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde (III-61.1) öngörülen Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikası yapısına dayalı olarak, tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcıya satılmak üzere yapılacak kira sertifikası ihraçları için  Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapılan ihraç tavanı başvurusu onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması.
Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin kaynak kuruluş/fon kullanıcısı olarak yer alacağı ve Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, yurt içinde, 5.000.000.000.-TL (Beş Milyar Türk Lirası) ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde (III-61.1) öngörülen Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikası yapısına dayalı olarak, tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcıya satılmak üzere yapılacak kira sertifikası ihraçları için 07.09.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapılan ihraç tavanı başvurumuz 17.09.2020 tarihinde onaylanmış olup, SPK Onaylı İhraç Belgesi ekte yer almaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Dosya için tıklayın


Geri Dön