02 / 05 / 2024

Emlak Konut 2018'de kampanya yapacak mı?

Emlak Konut 2018'de kampanya yapacak mı?

Her yıl düzenlediği çeşitli kampanyalarla hem konut alıcısını, hem de borç ödemek isteyenleri mutlu eden Emlak Konut 2018'de kampanya yapacak mı?



Düzenlediği kampanyalarla adından her zaman söz ettiren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ekonominin lokomotif sektörü olan inşaat sektörüne büyük katkı sağlıyor. 


Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra başlattığı kampanyalarla gayrimenkul sektörünü kalkındıran Emlak Konut GYO'nun 2018 yılında kampanya yapıp yapmayağı merak konusu. 


2018'de kampanya yapacak mı?

Emlak Konut 2018'de kampanya yapacak. Ödemeye yönelik olması planlanan kampanyaya ilişkin detaylar henüz netleşmedi. Dün yüklenici firmaları ile görüşen Emlak Konut kampanyaya ilişkin görüşmeler yaptı ancak ödeme detayları netleşmedi. Kampanya yüklenici firmalar tarafından da yapılabilir, Emlak Konut tarafından da. 

 

13.2 milyarlık 9 dev ihale

2017 yılında 13.2 mişyar TL'lik 9 dev ihale yapan Emlak Konut bu yıl İstanbul Beykoz Riva'da,  İzmir  Alsancak'ta, İstanbul Zeytinburnu'nda, İstanbul Tuzla'da, İstanbul Şile'de, Antalya Muratpaşa'da, İstanbul Küçükçekmece'de ve  Ankara  Oran'da arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi gerçekleştirdi. 


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön