09 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.



Zeki Akbal, "Fuzul GYO olarak, Başakşehir’de yeni bir yaşam merkezinin kuruluşuna katkı sağladıklarına inandıklarını kaydederek, "Yakın zamanda bizim yapımı devam eden Başakşehir Avrasya Konutları 2 ve 3 projelerimize komşu olan Başakşehir Ayazma 4. Etap arsa satış ihalesini kazandık. Burada yine konut geliştirmeyi hedefliyoruz. Tüm projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de vatandaşlarımıza güvenilir ve yüksek getirili bir proje sunacağız. Önümüzdeki dönemde yeni yaşam merkezleri geliştirme konusunda fark yaratarak, vatandaşlara uzun vadeli ve düzenli kar sunan, kaliteli yaşam standardı ile eşleşen projelere imza atıp, ülke ekonomisi için üretmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

 

Lokasyonuyla Dikkat Çekiyor

Paylaşılan detaylara göre, Olimpiyat Stadı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin hemen yanıbaşında bulunan arsanın kuzeyinde TEM otoyolu, güneyinde yine şehrin ana ulaşım omurgalarından biri olan E5 Karayolu yer alıyor. İstanbul Havalimanı’na 10 dakika, ikinci köprüye de 20 dakika mesafede bulunan proje, metro istasyonuna ise sadece 900 metre mesafede bulunuyor.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Başakşehir Mavera Boutique'te yüzde 25 indirim fırsatı! Yeni proje!


Geri Dön