27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.



Yakın zamanda Sermaye Piyasası Kurulu’ndan gayrimenkul yatırım ortaklığı dönüşüm iznini alan ve halka arz hazırlığı için düğmeye basan Fuzul GYO, yatırımlarını da hız kesmeden sürdüyor. İstanbul'un yükselen değeri Başakşehir’de inşa ettiği projelerle bölgeye değer katan şirket, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin kazananı oldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO nun!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, dört firmanın katıldığı söz konusu ihaleyi 4.125.000.000 TL satış geliri bedelli ihalede en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazanan Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap projesinde 22 bin 310 metrekarelik bir alanda yakın zamanda konut projesi gerçekleştirmeyi planlıyor.

Yaptığı açıklamalada bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle yatırımcılara katma değer sağladıklarını kaydeden Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, son senelerde gayrimenkul sektörünün gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de uzun senelerdir birbirinden değerli projelere imza atmaya devam ettiklerini söyledi.


Geri Dön