27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat!

Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat!

Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy projesi için ön talep topluyor.

Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları ile ilgili bazı bilgiler verelim.

Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat!

4 bin bağımsız bölüm yer alacak

Arsa alanı 710 bin metrekare olan Emlak Konut GYO Çekmeköy projesinde 4 bin bağımsız bölüm yer alacak. Proje yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek.

264 bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu,  yeşil alanlar ve spor alanları gibi sosyal alanlar mevcut. Ayrıca projede sağlık tesis alanı, cami ve kreş de bulunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat!

Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat!
Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Emlak Konut GYO Çekmeköy fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: https://cekmekoy.emlakkonut.com.tr/
Telefon: 444 36 55

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön