Emlak Konut

Emlak Konut GYO Fikirtepe Kentsel Tasarım projesinde son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fikirtepe Kentsel Tasarım projesinde kesin kabul tutanağı imzalandı. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Fikirtepe Kentsel Tasarım projesi kesin kabulü hakkında açıklama yaptı. 

Yapılan son dakika açıklamasına göre; Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Söz konusu proje ile ilgili Kesin Kabul Tutanağı 26 Eylül 2024 tarihinde onaylandı. 

 

198.5 MİLYON TL'LİK SÖZLEŞME 

Emlak Konut GYO Fikirtepe Kentsel Tasarım projesi 3419 ada 1 parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile imzalanmıştı. 3 Haziran 2021 tarihinde imzalanan sözleşmenin bedeli 198 milyon 480 Türk Lirası şeklinde açıklanmıştı. 

Emlak Konut GYO söz konusu açıklamada "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 03.06.2021 tarihinde imzalanmıştır" ifadelerine yer vermişti. 

MURAT KURUM MÜJDEYİ VERMİŞTİ 

Ayrıca o tarihlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe'deki hak sahipleri temsilcileriyle Kozyatağı'ndaki bir otelde bir araya gelmiş ve önemli açıklamalarda bulunmuştu. 

Bu görüşmede Bakan Kurum, vatandaşların umutla beklediği inşaatla ilgili, yapımla ilgili, süreçle ilgili destek talepleri karşısında, bakanlık olarak,  TOKİ  Başkanlığımız ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine girildiğinin altını çizmişti. 

Kurum, "Bu kapsamda Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüz bünyesinde sürecin tümünü sürdürecek, uygulamaları da yine Emlak Konut Genel Müdürlüğümüz eliyle yapacağız" ifadelerine yer verdi. 

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

THY - Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri fiyatları nasıl belirlendi? Konut fiyatları gözden geçirilmeli önerisi!

Pendik Eurocity Rezidance'ta teslimler Eylül 2026'da!

Özkayalar Prestij’de 4.5 milyon TL’ye 2+1 dubleks! Hemen teslim fırsatıyla!

Kent Etiler'de en düşük konut fiyatı 27 milyon TL'den başlıyor! İstanbul'a 1.220 konutluk proje geliyor!