13 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için sözleşme imzalandı. Sözleşme bedeli ve yüklenici firma resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hatay Antakya 7. Etap sözleşme imkazalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Bakanlık adına şirket tarafından ihale edilen Hatay Antakya 7. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. ile 22 Nisan 2024 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap'ın sözleşme bedeli 7 milyar 869 milyon 161 TL + KDV olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO geçtiğimiz günlerde de Hatay Antakya 8. Etap için Aydur İnşaat ile sözleşme imzalandığını açıklamıştı. Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap, Aydur İnşaat imzasıyla 1 milyar 794 milyon 961 bin Türk Lirası+KDV bedelle hayata geçirilecek. 

Tüm bunların yanı sıra Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için de Emlak Konut GYO sözleşmeleri imzalamıştı. 

Hatay Antakya 1. Etap deprem konutlarının sözleşmesi Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. - Çetin Sezgin İş Ortaklığı ile imzalandı ve sözleşme bedeli 522 milyon 660 bin lira + KDV şeklinde belirlendi.

Hatay Antakya 2. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi için de Cevahir YApı ile sözleşme imzalandı. Sözleşmenin bedeli 648 milyon Türk Lirası+KDV olarak açıklandı.  

Hatay Antakya 3. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi'nin sözleşmesi UNTD İnş. A.Ş. ile imzalandı ve sözleşme bedeli de 570 milyon 700 bin Türk Lirası + KDV şeklinde belirtildi. 

Hatay Antakya 4. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi'ni ise 555 milyon 171 bin lira + KDV sözleşme bedeliyle Torkam İnşaat üstlendi. 

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı!

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için imzalar atıldı!


Geri Dön