03 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için Aydur İnşaat ile 15 Nisan 2024 tarihinde imzalandı. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hatay Antakya 8. Etap sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Bakanlık adına  ihale edilen Hatay Antakya 8. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için sözleşmeyi Aydur İnşaat ile 15 Nisan 2024 tarihinde imzaladı. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap'ın sözleşme bedeli 1 milyar 794 milyon 961 bin Türk Lirası+KDV olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için de sözleşme imzalamıştı. Söz konusu etapların sözleşmeleri 11 Ocak 2024 tarihinde imzalandı. 

Hatay Antakya 1. Etap deprem konutlarının sözleşmesi Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. - Çetin Sezgin İş Ortaklığı ile imzalandı ve sözleşme bedeli 522 milyon 660 bin TL + KDV oldu. 

Hatay Antakya 2. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi'nin sözleşmesi Cevahir Yapu ile imzalandı. Sözleşmenin bedeli 648 milyon Türk Lirası+KDV oldu. 

Hatay Antakya 3. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi'nin sözleşmesi UNTD İnş. A.Ş. ile imzalandı ve sözleşme bedeli de 570 milyon 700 bin TL + KDV olarak açıklandı. 

Hatay Antakya 4. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi'ni ise 555 milyon 171 bin TL + KDV bedel ile Torkam İnşaat üstlendi. 

Emlak Konut GYO Esenler projesinde son dakika! Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 yeni proje geliyor!

Torunlar GYO'dan Denizbank'a iskontolu satış! Torun Tower, tam bu fiyata satıldı!

Emlak Konut GYO'dan 2023'te 53,2 milyar TL'lik satış!


Geri Dön