27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İdealist Cadde projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Idealist Cadde Kısmi Kesin Kabul
hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İdealist Cadde ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

İdealist Cadde projesi, İstanbul Şile'de yükseliyor. Projede 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapıldı. 

İdealist Cadde 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabul tutanağı da 15 Ağustos 2023 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

İdealist Cadde projesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş Mahallesi, 70 ada 82 parselde ve 91 ada 205 parselde hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO güvencesi ve İdealist GYO imzası ile yükselen proje İdealist Cadde projesi, İstanbul Şile Otoyolu ve Şile İskelesi’ne yaklaşık 1,5 kilometre mesafede bulunuyor. 

İdealist Cadde projesinde cafe, Restoran, kuru temizleme, market gibi işletmelere yer verilecek. 

Projenin yakın çevresinde, Çavuş Mahallesi Mezarlığı, Rafet Sarıca Cami, Şile Otobüs Terminali, Bayrak Parkı ve Mercanköşk Sosyal Tesisleri yer alıyor. Ayrıca yakın çevrede konut amaçlı kullanılan 3 ila 4 katlı binalar ve villa tipi konutlar yer alıyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul    Şile    Çavuş    Arsa    Satışı    Karşılığı    Gelir    Paylaşımı    İşi (İdealist Cadde) kapsamında, 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapılmış olup Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 15.08.2023 tarihinde onaylanmıştır.

Pasifik GYO 35 milyar TL'ye koşuyor! 

Emlak Konut GYO'dan yılın ikinci çeyreğinde 29 milyar TL'lik satış! 

Aykal Nirvana'da yaşam Eylül 2023'te başlıyor!


Geri Dön