29 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)'ta  İzmir  Allsancak Projesi 2. Etap Değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

İzmir İli, Konak İlçesi, Umurbey Mahallesi sınırları içerisindeki 8111 ada 1 nolu parsel, 8113 ada 1 nolu parsel ve 8113 ada 2 nolu parsellerin üzerinde yer alan  Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap, Ege Mahallesi sınırlarında bulunuyor. Proje; bölge Limanı ve Alsancak Stadyumunun hemen güneyinde, Mürselpaşa Bulvarının kuzeyinde, Kültür Park (Fuar Alanı) ve Alsancak Garı ve tren yolunun doğusunda bulunuyor. Projeye ulaşım Liman Caddesi, Şehirler Caddesi ve İşçiler Caddeleri kullanılarak sağlanıyor. 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap, eski Tariş Fabrikaları bölgesinde bulunuyor. Projenin çevresinde  Alsancak Stadyumu, Evora İzmir Projesi, Alsancak Liman Tesisleri, Alsancak Garı yer alıyor.

 Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap ın değeri belli oldu! 

Projenin mevcut toplam değeri, 556 milyon 586 bin TL olurken KDV değeri 656 milyon 771 bin 480 TL olarak belirlendi. Projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş payına düşen değeri, 452 milyon 371 bin TL, projenin tamamlanması halinde bugünkü değeri ise 2 milyar 395 milyon 583 bin 23 TL olarak belirlendi.

Projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen gelirlerin bugünkü değeri de 790 milyon 542 bin 398 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO KAP açıklaması şu şekilde: 

"İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili ‘Allsancak' projesi için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Detaylar için  tıklayın


Geri Dön