27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kayabaşı değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 970 ada 2 parselde yer alan arsa nitelikli gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. 

Değerlemeye konu olan arsa, İstanbul ili, Başaşkşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi, 970 ada 2 numaralı parselde yer alıyor. Boş arsa şeklinde olan gayrimenkul, Rıfat Ilgaz Caddesi’ne yakın konumda olan Gökoğlan Sokağa cepheli. Arsa, Tem Otoyoluna yaklaşık 7 kilometre, Kuzey Marmara Otoyolu’na yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Emlak Konut GYO Kayabaşı arsasının değeri belli oldu!

Arsaya ulaşım özel ve toplu taşıma araçlarıyla sağlanabiliyor. Abdulhamid Cami bitişiğinde yer alan arsanın çevresinde, orta-üst seviyede yapılaşma bulunuyor ve büyük kısmı konut amaçlı kullanılan betonarme yapı tarzındaki karma konut projeler yer alıyor. 

Arsa için 439 milyon 756 bin 968 TL piyasa değeri takdir edilirken, KDV dahil bu değer 518 milyon 913 bin 222 TL oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesinde yer alan 970 ada 2 parsel no.lu taşınmaz için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu tıklayın


Geri Dön