27 / 04 / 2024

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Bayrampaşa projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Değerlemeye konu 473 ada 58 parsel, 388,23 metrekare yüzölçümlü arsa nitelikli ana taşınmaz konumunda. Değerlemeye konu parsel geometrik yönden dörtgen formda, topografik olarak doğu-batı ekseninde hafif bir eğime sahip.

Parsel, doğu cepheden Numunebağı Caddesi’ne, batı cepheden Abdi İpekçi Caddesi’ne cepheli olup, kuzey ve güney cephelerinde komşu parsellerdeki binalarla çevrili. Parselin Abdi İpekçi Caddesi cephesi 11,25 metre, Numunebağı Caddesi cephesi 12 metre mesafede. Parsel üzerinde eski yapıya ait molozlar bulunuyor. Parsel fiili olarak kullanılmıyor. 

Çalışmaya konu olan gayrimenkul ulaşım açısından oldukça avantajlı konumdadır. İstanbul ölçeğinde bakıldığında merkezi bir konumda oldukları görülüyor. 1. ve 2. köprü bağlantı yolları ve kavşaklara olan yakınlığı ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alıyor. Konu gayrimenkul 473 ada 58 parsele olan erişim O-3 Otoyolu Sağmalcılar Kavşağı’ndan Abdi İpekçi Caddesi’ne dönülmek suretiyle sağlanıyor.

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Yapılaşmanın yüksek yoğunlukta olduğu bölgede sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı/hastane, okul, market, banka vb. sosyal ihtiyaçlar kısa mesafelerde konumlanıyor. Bölge ticaret + konut olarak gelişmiş olup, genellikle orta ve altı düzey gelir grubuna sahip insanlar ikamet ediyor.

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi'nin nihai değeri belli oldu.

Söz konusu taşınmazın KDV hariç 55.019.000 TL, KDV dahil değeri ise 60.520.900 TL olarak belirlendi.

Ziraat GYO KAP açıklaması:

Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2023 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dosya için tıklayın

Deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

2023'te ev alamayan arsa aldı!

Emlakta 2024 beklentileri!


Geri Dön