04 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.



Merkez Ankara detayları

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi, başkent Ankara'nın merkezi Yenimahalle'de 125 dönümlük parselde yükseliyor. Prestijli iş kuleleri ve A+ konfor özellikleriyle ön plana çıkan projede 600 metre uzunluğa sahip alışveriş caddesi bulunuyor.

1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar farklı tipte konutların yer aldığı Merkez Ankara'da fitness merkezleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzları ve çocuklara özel oyun alanları mevcut.

Emlak Konut GYO Merkez Ankara nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesinin kuzeyinde Hipodrom Caddesi,güneyde Ankara Bulvarı ve Celal Bayar Bulvarı, batısında Mevlana Bulvarı ile çevrili olup doğusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi Merkezi Binası yer alıyor. Taşınmazın çevresinde Anıtkabir, Büyükşehir Belediyesi, Ankara Etiler Orduevi, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankamall AVM, TCDD Tren Garı ve Ankara Arena Kapalı Spor Salonu yer alıyor.

Merkez Ankara projesinin hayata geçirildiği bölge Ankara Şehrinin en merkezi bölgelerinden olup birçok kamu kurumu, üniversite ve alışveriş merkezi yakın konumda yer alıyor. Merkez Ankara çevresinde ve özellikle parselin üç yönünde kentin önemli ulaşım arterleri, çevresinde ve özellikle parselin üç yönünde kentin önemli ulaşım arterleri yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın  maliyet tutarı 7 milyar 862 milyon 673 bin 875 TL olarak belirlenmişti.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap 2. oturum ihalesi 22 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!


Geri Dön