21 / 08 / 2024

Emlak Konut GYO Muğla Milas Meşelik ihalesinin ilk oturumu 4 Eylül’de! 

Emlak Konut GYO Muğla Milas Meşelik ihalesinin ilk oturumu 4 Eylül’de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Milas Meşelik ihale tarihini resmen açıklandı. 17 bin 166 metrekare alana sahip olan ve konut alanı imarlı olarak belirtilen arsanın ihalesi 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Muğla Milas Meşelik İhale İlanı hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Muğla Milas Meşelik ihale tarihini resmen açıklandı.  Emlak Konut GYO Muğla Milas Meşelik ihalesinin ilk oturumu 4 Eylül 2024 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO tarafından paylaşılan detaylara göre konut alanı imarlı arsanın alanı 17 bin 166 metrekare olarak belirtilirken, emsal 0,15, emsal inşaat alanı ise 2 bin 674,93 metrekare olarak belirtildi.

Emlak Konut GYO Muğla Milas Meşelik ihalesinin ilk oturumu 4 Eylül’de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması şu şekilde:
Emlak Konut GYO Şirketimiz projelerinden Muğla Milas Meşelik Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 04.09.2024 Çarşamba günü saat 11:00'da yapılacaktır.

HATAY ANTAKYA 14. ETAP İÇİN İMZALAR ATILMIŞTI

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) geçtiğimiz günlerde  Hatay Antakya 14. Etap Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yapmıştı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Emlak Konut GYO ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Bakanlık adına Şirket tarafından ihale edilen Hatay Antakya 14. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesinin imzalandığı açıklanmıştı.

8 Ağustos 2024 tarihinde tarihinde imzalanan sözleşmenin bedeli 1 milyar 150 milyon Türk Lirası + KDV şeklinde açıklandı. Yüklenici firma ise Kiska – Çetin Sezgin 14. Etap İş Ortaklığı olmuştu.

İmzaların 8 Ağustos 2024 tarihinde atıldığı  Hatay Antakya 14. Etap da Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. - Çetin Sezgin İş Ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun Hatay'daki ikinci projesi olarak dikkat çekmişti.

Emlak Konut GYO, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada da Hatay Antakya 10. Etap için Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 15 Mayıs'ta sözleşmeye imza atıldığını, sözleşme bedelinin 5 milyar 56 milyon TL + KDV olduğunu duyurmuştu. 
 

Kemer Suites 2'de 12 milyon 880 bin liradan başlayan fiyatlarla! Hemen teslim fırsatı!

CHP’li Aşkın Genç, konut yapı kooperatifleri mağduriyetlerinin araştırılmasını istedi!

Kiralar olması gerekenin en az 2 katı!


Geri Dön