04 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin sözleşmesini imzaladı. 

İstanbul Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş.  - Okyanus Enerji Üretim İnş. A.Ş. İş Ortaklığı ile 13 Ekim 2022 tarihinde imzalandı. 

Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için sözleşme bedeli 789 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için de geçtiğimiz günlerde Kuzu Toplu Konut İnşaat A.Ş. ile 740 milyon Türk Lirası tutarında sözleşmeye imza atmıştı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş.  & Okyanus Enerji Üretim İnş. A.Ş. İş Ortaklığı ile 13.10.2022 tarihinde imzalanmıştır.

  
Sözleşme Bedeli: 789.000.000 TL + KDV'dir.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 


Geri Dön