27 / 04 / 2024

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyareti esnasında önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, "Bizi şantiyelerde göreceksiniz. Milletimizin sorunlarının çözüldüğü alanlarda göreceksiniz ve inşallah ben bu motivasyonla, bu huzurla, bu mutlulukla görevimi İstanbullular adına yapmış olacağım" diyerek 939 konutluk  kentsel dönüşüm projesinin 10. ayda teslim edileğinin müjdesini verdi. 

10. AY İTİBARİYLE TAMAMLANACAK!

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesiyle ilgili değerlendirmelerede bulunan Kurum  yaklaşık bir buçuk yıl önce başlatılan 939 konutluk kentsel dönüşüm projesinin 10. ayda teslim edileceğini açıkladı.

Kurum:'' 939 bağımsız bölüm vardı yine 939 tane Beyoğlu Okmeydanı'nda yaşayan kardeşimiz burada oturacak ve inşallah bu bağımsız birimleri de 10.ay itibariyle bitirip İstanbul'umuza kazandırmış olacağız.

İnşallah tabi bu benzer örnekleri, bu güzel örnekleri yerinde, vatandaşlarımızın rızasıyla yapacağımız dönüşüm örneklerini İstanbul'umuzun tüm ilçelerinde, istisnasız söylüyorum. Tüm mahallelerinde göreceğiz" dedi.

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

İSTANBUL AFETLERE KARŞI HAZIR OLACAK!

Kurum afete hazırlık projelerini üç başlıkla sıraladı;

1-İstanbul'u öncelikle afet öncesi ve afet anına hazırlayacağız öncesi için hem de afet anında yapacaklarımız için 39 ilçemizde 964 mahallemizde ama toplanma alanlarıyla ama helikopter pistleriyle ama itfaiyenin güçlendirilmesiyle ama arama kurtarma ekiplerimizin arttırılmasıyla milletimizi bir kere olası afetlere hazır hale getireceğiz.

2-İstanbul'umuzu 39 ilçesiyle birlikte. İkincisi ise kapsamlı bir planlama yapacağız. İstanbul'un 39 ilçesinde vatandaşlarımızla görüşerek onların rızası onların talepleri çerçevesinde ilçelerimizi kentsel dönüşüm projeleriyle, doğru projelerle her ilçe vatandaşlarımızın güvenli, huzurlu yuvalarda yaşaması için kentsel dönüşümü tüm ilçelerimize yaymış olacağız.

3- Hepinizin malumu iklim kriziyle karşı karşıyayız. Artık ülkemizde dünyada da gördüğümüz ki Akdeniz havzasında olan bir ülkeyiz. İklim değişikliğinin etkisini biz de her geçen gün daha fazla hisseder hale geldik. Dolayısıyla iklim krizi kaynaklı afetlerle de mücadele edeceğiz.

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaştan hiç para almadan yapılabilir mi? İşte hesaplaması...

Geri Dön