27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni bir kampanya başladı. Emlak Konut GYO ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için başvurular başladı. 



Artan konut fiyatları sebebiyle dar ve orta gelirli için konut sahibi olmak giderek zorlaşırken, sosyal konut yatırımlarına yönelik projeler de peş peşe gelmeye devam ediyor. 

Verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 250 bin konutluk tarihi sosyal konut hamlesi ve kredi faizini düştüğü ‘Yeni Evim’ kampanyalarından sonra şimdi de mega kent İstanbul’da evi olmayanlar için yeni bir kampanya açıkladı. 

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında ilk konutunu alacaklar için başlattığı ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy’ projesinin kura başvuruları da başladı. İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesinde yer alan Arnavutköy’de 2.5 milyon metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek projede toplam 13 bin bağımsız bölüm bulunacak.

7 BİN 500 TL TAKSİT

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada projede az katlı ve yatay mimari anlayışıyla tasarlanan 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunacağı belirtilirken ödeme planı için de şu bilgiler verildi: “Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, yapılacak olan kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle konut sahibi olabilecek. Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut’a yapılacak.”


Geri Dön