27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulü hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması şu şekilde:

Şirketimiz projelerinden Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup Kesin Kabul Tutanağı 26.12.2023 tarihinde onaylanmıştır.

93 BAĞIMSIZ BÖLÜM 


Emlak Konut GYO Zonguldak projesinin arsa alanı 3 bin 360 metrekare, inşaat alanı ise 18 bin 845 metrekare. 

Söz konusu projenin ilk bodrum katı otopark yer alırken, zemin 1 ve 2. katlarında ticari alanlar, 3,4,5 ve 6. katlarında konut ve ofis olarak kullanılacak toplam 93 bağımsız alan yer alıyor. Zonguldak Merkez'de hayata geçirilen projeyi HB Grup İnşaat inşa edecek.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi nde son dakika! 

EMLAK KONUT GYO YENİŞEHİR EVLERİ'NDE SON DURUM NE?


Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, İstanbul Arnavutköy’de İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Yenişehir Evleri ile ilgili açıklama yaptı.

12 bin 500 konutun yer alacağı Yenişehir Evleri'nde 1. ve 2. etap olarak yapım çalışmalarına başlanan yaklaşık olarak 3 bin konut 2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında teslim edilecek.

Söz konusu projede yer alan örnek konutlar da birkaç ay içerisinde hazır olacak. Birkaç ay içerisinde birçoğunun tuğlaları örülmeye başlayacak. 

Kalan 9 etabın ihaleleri de yakında tamamlanacak ve temel atma işlemlerine başlanmış olunacak. Kendisi ya da eşi mega kent İstanbul’da konut sahibi olmayan ve yönetici vasfı olmayan toplamda 3 bin çalışanımızın ev sahibi olacağı projemiz hakkında sizi periyodik olarak bilgilendirmeyi sürdüreceğim.

YENİŞEHİR EVLERİ DETAYLARI


1- Toplam konut sayısı: 12 bin 456 adet
2- Toplam inşaat alanı: 1.842.549 metrekare
3- İstanbul Havalimanı'na mesafe: 5,5 kilometre
4- 2024 yılının Mart ayında örnek daireler görülmeye hazır olacak
5- İlk etap teslim tarihi: Mayıs-Haziran 2025

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Yenişehir Evleri, Arnavutköy” projesinin gerçekten Türk Hava Yolları markasına yakışır nitelikte, yakın gelecekte mega kent İstanbul’un en gözde yerleşim yerlerinden biri olmaya aday olduğunu belirterek, "Şimdiden İstanbul'a ve tüm Türk Hava Yolları ailesine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

 

Tebernüş Kireçci: GYO'lara bir operasyon şart!

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Küresel gayrimenkul sektöründe çanlar çalmaya başladı!


Geri Dön