30 / 06 / 2024

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 



Cengiz Erdem, 1969 yılında Kars'ta doğdu. 1994'te Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünden mezun olan Cengiz erdem, Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 

1996 - 1997 yıllarında Kutman Holding'te Harita Mühendisliği görevini üstlenen Erdem, 1997-2019 yılları arasında KİPTAŞ'ta (İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş.) göreve başladı. Erdem, KİPTAŞ'ta Harita Mühendisi, Harita Uygulama Şefi, Tapu Ruhsat Müdürü, İmar Şehircilik Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak çalıştı. 

Emlak Konut GYO da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem e devretti!

2019-2020 tarihlerinde GEDAŞ’ın Genel Müdürü olan Cengiz Erdem, 2020-2023 yılları arasında Ümraniye Belediyesi'nde Teknik Başkan Danışmanlığı görevini yaptı. Erdem, son olarak  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Elektronik Haberleşme Daire Başkanı olarak çalışıyordu. 

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem, evli ve 3 çocuk babası. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklamaları:

"Şirketimiz Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hakan GEDİKLİ emekli olacağından 06.07.2023 tarihli dilekçeleri ile hem Genel Müdürlük hem de Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılmıştır."

"Yönetim kurulumuzun bugünkü kararlarıyla,

Genel Müdürlük görevine Sn.Cengiz ERDEM'in atanmasına,

Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK.'nun 363.madde 1. fıkrası gereği Sn. Cengiz ERDEM'in ilk genel kurul toplantısının tasvibine sunulmak üzere atanmasına,

Karar verilmiştir." 

TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

Emlak Konut GYO Tuzla projesinin ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?

 


Geri Dön