02 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO'da Kasım'ın şampiyonu Avrupa Konutları TEM

Emlak Konut GYO'da Kasım'ın şampiyonu Avrupa Konutları TEM

Emlak Konut GYO'ya ait 17 projede Kasım ayı satışları belli oldu



Toplamda 205 konut satıldı ve 58 milyon 34 bin TL'lik satış gerçekleştirildi.

Avrupa Konutları TEM 17 projenin lideri oldu. Gaziosmanpaşa Küçükköy'de Artaş-Öztaş- Doğu İnşaat ortak girişim grubu tarafından inşa edilen Avrupa Konutları TEM'de 122 konut satıldı ve 36 milyon 59 bin TL ciro gerçekleştirildi.

13 konutun satıldığı Batı Ataşehir'de Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian 6 milyon 369 bin TL satış ile ikinci, 19 konutun satıldığı, Bahçeşehir'de İhlas Grubu tarafından inşa edilen Bizim Evler 2 projesi ise üçüncü sırada yer aldı.

Başakşehir'de Misstanbul, Ataşehir'deki Ağaoğlu My World, İzmir'deki Bozoğlu Mavişehir, Çorlu'daki Ergene Vadisi, Bahçeşehir'deki Ispartakule ve Tulip Turkuaz'da ise hiç satış yapılmadı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na devri gerçekleştirilen projeler arasında 7 konutun satıldığı Albayrak Mavişehir Evleri 2 milyon 779 bin TL ciro ile ilk sırada yer aldı. 8 konutun satıldığı Kentplus Mmarsinan 1 milyon 591 bin TL ile ikinci ve 4 konutun satıldığı Dreamcity 709 bin TL ile üçüncü sırada yer alı. Bu kategorida Soyak mavişehirve körfezkent'te hiç satış yapılmadı.

* Sıralama ciro üzerinden yapıldı.
* Satış adetleri ve toplam rakamlar, işlemleri 1 ile 30 Kasım
tarihleri arasında kesin olarak biten konutları kapsar.

Tebernüş Kireçci/ Milliyet


Geri Dön