03 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 666 konut, Ataşehir'e bölge parkı!

Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 666 konut, Ataşehir'e bölge parkı!

Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları 1. etap 1. kısımda sosyal donatı inşaatları ile Ataşehir Bölge parkı inşaatı ve çevre düzenlemelerini yaptırmak üzere ihale düzenledi



Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları 1. etap 1. kısımda sosyal donatı inşaatları ile Ataşehir Bölge parkı inşaatı ve çevre düzenlemelerini yaptırmak üzere ihale düzenledi.

Yapılan açıklamaya göre Tuzla 1. etap 1. kısımda tünel kalıp sitemiyle 666 konut, 8 ticari birim inşaatı, sosyal tesis, okul, spor salonu, cami ve şadırvan yapılması istendi. Bunlara ek olanrak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılmasına rağmen iptal edilen Ataşehir Bölge Parkı inşaatı da Tuzla projesi ile birlikte yeniden ihaleye çıktı. Ataşehir Parkında 3 hizmet binası, 1saat kulesi, 2 çeşme, 1 muvakkithane, park girişi, güvenlik girişi, su deposu ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yapılmasını isteyen Emlak Konut GYO, ihaleyi 16 Mayıs 2011 tarihinde saat 14.30da gerçekleştirecek.

Tuzladaki 118 konut için talep toplanıyor
Öte yandan Emlak Konut GYO, bir duyuru yayınlayarak Tuzla Emlak Konutlarından kura çekilişi sonucu ve yedekler alıcıların tercihinden sonra kalan konutlar için 11 - 15 Nisan 2011 tarihleri arasında talep toplayacağını açıkladı. Kurum, 92 adet 3+1 ve 26 adet 2+1 olmak üzere toplam 118 adet kalan konut için başvuruda bulunmak isteyenlerin şirket genel merkezine başvurmaları gerektiğinin altını çizdi.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön