28 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi yarın saat 14.30'da!

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi yarın saat 14.30'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi yarın saat 14.30'da gerçekleştirilecek. İhale iki oturumdan meydana gelecek.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihaleye çıkıyor. Söz konusu ihale 10 Mart 2015 tarihinde Salı günü saat 14.30'da açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma yöntemiyle yapılacak. 


Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi ikinci oturumu ise pazarlık açık artırma yöntemiyle yapılacak. 


Satışa konu arsalar konut alanı, ticaret alanı ve park alanı olarak belirlendi. Toplam alanları 103.277,02 metrekare olarak tasarlanırken emsale esas inşaat alanı ise 118.360,76 metrekareden meydana geliyor. 


Ticaret alanında iş merkezi, ofis, büro, alışveriş merkezi, çok katlı mağaza, çarşı, konaklama tesisleri, otel, motel, sinema, rezidans, tiyatro, müze, lokanta, banka, finans kurumları, kat otoparkı, özel eğitim ve özel sağlık üniteleri yapılabilir ya da bu işlevler birlikte kullanılabilir. 


Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi yarın saat 14.30 da!



- İhaleye Katılabilme Şartları:

1. Yerli gerçek veya tüzel kişiler, tek başlarına veya kendi aralarında iş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.


2. Yabancı gerçek veya tüzel kişiler tek başlarına ihaleye katılamazlar. Ancak, yerli gerçek veya tüzel kişiler ile iş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılabilirler.


3. İş ortaklıklarında, pilot ortağın, iş ortaklığının en fazla hissesine sahip olması zorunludur.


4. Konsorsiyumlar ihaleye katılamazlar.


5. İhaleye katılacak İsteklilerin, ihale dosyasını Şirketten temin etmeleri zorunludur. İş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye katılacak olanlardan her hangi birinin, ihale dosyasını Şirketten temin etmeleri yeterlidir.


İhale detayları için tıklayın


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön