29 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsasının sahibi belli oldu!

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsasının sahibi belli oldu!

Emlak Konut Kayabaşı 6. etap arsasının ikinci oturum ihalesi gerçekleşti. 7 firmanın teklifte bulunduğu ihalede en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi. Artaş İnşaat'ın arsada ne yapacağı da belli oldu...



Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sonucu belli oldu. İlk oturumda 12 firmanın teklif verdiği ihalenin ikinci oturumuna 7 teklif geldi. Artaş İnşaat Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi için satış toplam geliri olarak 876 milyon TL, şirket payı toplam geliri olarak ise 350 milyon 400 bin TL teklif verdi. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


Artaş İnşaat Kayaşehir projesi için tıklayınız


İlk oturumda ikinci olan Baş Yapı İnşaat ve Akkom Mühendislik İş Ortaklığı ise satış toplam geliri olarak 860 milyon TL, şirket payı toplam geliri olarak ise 344 milyon TL teklif verdi. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


Üçüncü sırada Özülke İnşaat yer alıyor. Firma şirket payı toplam geliri olarak 334 milyon TL ve satış toplam geliri olarak 835 milyon TL teklifte bulundu. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


Dördüncü sırada yer alan firma şirket payı toplam geliri olarak 330 milyon 33 bin TL ve satış toplam geliri olarak 803 milyon TL teklifte bulunan Seha İnşaat, Fuzul Yapı, Necat İnşaat, Vefa Prefabrike İş Ortaklığı yer alıyor. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 41,10 olarak belirlendi. 


Şirket payı toplam geliri olarak 304 milyon TL ve satış toplam geliri olarak 760 milyon TL teklifte bulunan Zek-San İnşaat, Mayra İnşaat, Arkon İnşaat İş Ortaklığı beşinci sırada yer alıyor. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


Altıncı sırada yer alan İhlas Yapı ise şirket payı toplam geliri olarak 303 milyon 200 bin TL ve satış toplam geliri olarak 758 milyon TL teklifte bulundu. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


Son sırada ise şirket payı toplam geliri olarak 300 milyon 400 bin TL ve satış toplam geliri olarak 751 milyon TL teklifte bulunan Makro İnşaat, Akyapı İnşaat İş Ortaklığı yer alıyor. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


İntaya İnşaat, EYG Emlak, İntes İnşaat İş Ortaklığı yazılı turda çekilirken, Biberci İnşaat, Deha Gayrimenkul İş Ortaklığı ikinci sözlü turda ve Sur Yapı, Hatay Akpınar İş Ortaklığı ile Mesa Mesken üçüncü sözlü turda çekildi. 


İhale sonucu için tıklayın


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com



Geri Dön