Magazin

Emlakçı gibi evini satmaya çalışıyor! Dünyaca ünlü o isim lüks villasını 10 milyon dolar indirimle satıyor!

Hollywood’un son yıllarda adından en çok söz ettiren isimlerinden Alec Baldwin, Hamptons'daki evini 10 milyon dolar indirimle satmaya çalışıyor.

Dünyaca ünlü isim Alec Baldwin, Sette kullanılan silahlardan birinin Alec Baldwin’in elinde kazayla ateş alması sonucunda 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürdü. Yaşananlar son iki yılsır konuşulmaya devam ederken Alec Baldwin, zor günler yaşıyor.  Usta aktör bu zenginlerin uğrak yeri olarak bilinen New York yakınlarındaki Hamptons’da bulunan saray yavrusu evinin satışı ile gündemden düşmüyor. 

EMLAKÇI GİBİ EVİNİ SATMAYA ÇALIŞIYOR!

Alec Baldwin lüks evini satmak için bir emlakçı gibi video çekerek yayımlamaya başladı. 

Bir dönüm arazi üzerinde bulunan 7 odalı bu muhteşem evi 1996 yılında oldukça uygun bir fiyata satın alan oyuncu 2022’den beri evini satmaya çalışıyor.

 

10 MİLYON DOLAR İNDİRİMLE SATIYOR!

İlk satış fiyatı 29 milyon dolar olan evin fiyatı şimdi 10 milyon indirimle 19 milyon dolar oldu. Üstelik Alec Baldwin YouTuba’a yüklenen videoyla evinin pazarlama ve satış işlerini de kendi üstlenmiş gibi reklam yapıyor. Bunu gören hayranları ise hem şaşkın hem de usta aktörün yaptığı şeyi eleştiri yağmuruna tuttu.

SAYISIZ DAVA GÖRÜLDÜ!

Bir anda katil olan Baldwin, Hutchins'in aile üyeleri ve diğer "Rust" ekibi üyeleri tarafından vurulma olayıyla bağlantılı olarak çok sayıda hukuk davasıyla karşı karşıya kaldı.

Ocak 2023'te iki kez kasıtsız adam öldürmekle suçlandı. Bu suçlamalar birkaç ay sonra düşürüldü. Ünlü aktör Ocak 2024 itibariyle artık herhangi bir cezai bir suçlamayla karşı karşıya değil.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!
Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!