28 / 04 / 2024

Emlakjet’ten gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesine tam destek!

Emlakjet’ten gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesine tam destek!

Emlakjet, 12 Ekim'de TÜGEM İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliği kapsamında Megapol Çarşı Kule'de 400'e yakın sektör temsilcisi ile bir araya gelecek...



Emlak bulma sitesi Emlakjet, 12 Ekim Cumartesi günü Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM)  İzmir  Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliğine katılacak. Etkinlik dahilinde gayrimenkul danışmanlarına alanında uzman kişiler tarafından bilgilendirme yapılacak. Etkinlikte Ege bölgesinde faaliyet gösteren 400'e yakın sektör temsilcisinin bir araya gelecek.

"Gayrimenkul danışmanlarımızın iş verimliliğini arttıracağız"

Emlakjet CEO'su Tolga İdikat, "Emlakjet olarak gayrimenkul sektörünün gelecek stratejisini önemsiyoruz. 12 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Prop Tech etkinliğinde, gayrimenkul danışmanlarımıza gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesi ve bu dijitalleşmeye nasıl ayak uydurabilecekleri ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz. Böylelikle gayrimenkul danışmanlarımızın iş verimliliğini arttıracağız" diye konuştu.

"Gayrimenkul danışmanlarımız dijital dünyadaki yeni gelişmeleri öğrenecek"

TÜGEM İzmir Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akıncı, Prop Tech etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akıncı, "Proptech etkinliğinde gayrimenkul danışmanlarımız, bu firmaların anlatımları ile dijital dünyadaki yeni gelişmeleri öğrenirken, kafalarındaki soruları onlara sorma fırsatı bulacaklar. Danışmanlar çekişmeli sektörün içerisinde kendilerini bir adım daha öne çıkarmak zorundalar. Teknolojik dünyada oluşan yeniliklere kendilerini adapte etmek suretiyle başaracaklar. Dijital platformda paylaşımlar, sponsorlu reklamlar ve dijital görsellerle bu işi yapıyoruz. Yurt dışında bir müşteri, internete girdiği zaman evi rahatlıkla gezebiliyor. Danışmanlara bunu göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön