04 / 05 / 2024

Empatiq İletişim KOBİ'lere santral kiralama desteği sunuyor!

Empatiq İletişim KOBİ'lere santral kiralama desteği sunuyor!

İnternet tabanlı iletişim sistemleri konusunda Türkiye' nin önde gelen firmalarından Empatiq İletişim Teknolojileri, KOBİ' lere sunduğu kiralama hizmeti ile alanında bir İLK' e imza attı...



Telekomünikasyon sektörünün öncü firmalarından Empatiq İletişim Teknolojileri'nin  1 Aralık 2013 tarihi itibari ile sunmaya başladığı Finansal Kiralama Hizmeti, KOBİ'lere büyük avantajlar sağlıyor.


Finansal Kiralama Hizmeti, santral sistemine sahip olmak ya da mevcut santral sistemini yenilemek isteyen firmalara 48 aya varan vadelerle ödeme yapma imkanı sunuyor. Ayrıca, Empatiq Finansal Kiralama hizmetinden faydalanan firmalar, dilerse hiçbir ek ücret ödemeden vade bitiminde santral sistemini satın alabiliyor.


Firmalara vergi avantajı da sağlayan kiralama sistemi sayesinde, kurumlar, kiralama sürecinde ödenen tutarları, ödeme tarihinde muhasebeleştirerek, bu giderleri vergi matrahından düşebiliyor. Böylelikle KOBİ'ler diledikleri santral sistemlerine çok daha ekonomik koşullarla sahip olabiliyor.


Teknoloji ürünleri konusunda Finansal Kiralama hizmetinin KOBİ'lere sağlayacağı avantajları vurgulayan Aykut Sağlam, yurt dışında uzun yıllardan beri uygulanan bu sistemin Türkiye'de de kısa bir süre içerisinde yaygınlaşacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Empatiq İletişim Teknolojileri, kurumlara,  geleneksel iletişim sistemlerine göre hem daha esnek hem de daha ekonomik olan internet tabanlı iletişim sistemlerini sunuyor. Bu iletişim sistemleri firmaların verimliliğini artırıyor. Empatiq Finansal Kiralama sistemi ile internet tabanlı iletişim sistemleri olarak adlandırdığımız IP tabanlı santralleri kurumlara kiralıyoruz. Kurumlar böylelikle IP tabanlı sistemlerin avantajlarından faydalanırken ek olarak kiralama sisteminin, vergisel avantajlarından da istifade edebiliyorlar."



Geri Dön