02 / 05 / 2024

Emrah oğluna Belçika'dan 600 euro'ya villa aldı!

Emrah oğluna Belçika'dan 600 euro'ya villa aldı!

Çocuğunun geleceğini düşünen Emrah, kesenin ağnını açtı. Ünlü şarkıcı, 1 yaşına giren oğlu Elsaya'ya doğum günü hediyesi olarak Belçika'nın Gent şehrinde 600 euro'ya villa aldı...



Küçük yaşlardan beri sanat camiasında birçok başardı projeye imza atan Emrah, kazandıklarım har vurup harman savurmayarak herkese örnek oluyor. Sibel Erdoğan’la mutlu bir evliliği olan şarkıcı, oğlu Elyasa’nın dünyaya gelmesinden sonra kendisini iyice ailesine adadı. Mutlu aile yaşantısıyla da bilinen Emrah, artık yatırımlarını oğlu Elyasa için yapmaya başladı. Sanatçı, geçtiğimiz günlerde 1 yaşma giren oğluna doğum gününde büyük bir jest yaptı.


Emrah oğluna Belçika dan 600 euro ya villa aldı!


TADİLAT BİTTİ EŞYALAR YOLDA

Kesenin ağzım sonuna kadar açan Emrah, Elyasa için yurt dışında yatırım yapmayı tercih etti. Sanatçının Belçika'nın Gent şehrinde 600 bin euro’ya (yaklaşık 2 milyon liraya) villa tipi bir ev aldığı öğrenildi. Nehir kıyısındaki evin tadilatım da yaptıran Emrah, eşi Sibel Hanım’m istediği gibi evi dekore ettirdi. Belçika vatandaşı da olan Sibel Erdoğan, evin eksik eşyalarım da önümüzdeki günlerde almaya başlayacak. Oğlunun geleceğini şimdiden düşünmeye başlayan Emrah, geçtiğimiz aylarda Diyarbakır’da engelliler okulu açarak da takdir kazanmıştı.


Emrah, oğlu Elyasa ile sık sık fotoğraf çekilip babalık keyfini instagram'da paylaşıyor. Şarkıcı, basının da görüntüleyemediği minik Elyasa'nın yüzünü ise göstermiyor. Elyasa'nın babasının kopyası olduğu konuşuluyor.


Takvim


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Şarkıcı Emrah, 1. yaşına giren oğlu için Belçika'dan 2 milyon TL değerinde ev satın aldı.


Aile arasında düzenlenen bir partiyle oğlunun yeni yaşını kutlayan şarkıcı Emrah, Belçika'nın Gent şehrinde 600 bin euro (1 milyon 980 bin TL) değerinde villa satın aldı.


BELÇİKA'DA 2 MİLYON LİRALIK EV ALDI


Emlak yatırımlarıyla adından söz ettiren Emrah, eşi Sibel Kirer'in Belçika vatandaşı olmasından dolayı çifte vatandaş olan Elyasa bebek için şimdiden kolları sıvadı. Şarkıcının, Belçika'ya gittiği zamanlar göl kenarında aldığı evinde kalacağı öğrenildi.


Bugün


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Şarkıcı Emrah, 1. yaşına giren oğlu için Belçika'dan 2 milyon TL değerinde ev satın aldı.


Ünlü şarkıcı Emrah'ın bir yıl önce dünyaya gelen oğlu Elyasa'ya doğum günü hediyesi olarak 600 bin euro (1 milyon 980 bin TL) değerinde ev aldığı ortaya çıktı. Aile arasında düzenlenen bir partiyle oğlunun yeni yaşını kutlayan şarkıcı, Belçika'nın Gent şehrinde villa satın aldı.


Emlak yatırımlarıyla bilinen Emrah, eşi Sibel Kirer'in Belçika vatandaşı olmasından dolayı çifte vatandaş olan Elyasa bebek için yatırım yaptı.


Milliyet


Geri Dön