02 / 05 / 2024

Emre Çamlıbel: Amacımız yeşil bina projelerine imza atmak!

Emre Çamlıbel: Amacımız yeşil bina projelerine imza atmak!

Soyak 3. havalimanı ve 3. köprüye yakın bir lokasyonda 15 bin kişilik yeni bir semt kuruyor. Konut 'Projeleri değerlendirirken hep söylediğim çok önemli bir konu var.



Soyak 3. havalimanı ve 3. köprüye yakın bir lokasyonda 15 bin kişilik yeni bir semt kuruyor. Konut 'Projeleri değerlendirirken hep söylediğim çok önemli bir konu var. Önünüze çok avantajlı fiyatla, çok etkileyici bir proje çıksa bile öncelikle bakmamız gereken şey, o projeyi gerçekleştirecek firma. 


Konforia projesinin en güçlü yanı Soyak. Firma bugüne kadar müşterilerine ne teslim tarihlerinde bir gecikme yaşattı ne de özellikle erken karar veren müşterilerini yüksek primden mahrum etti. Soyak müşterileri hep kazandı. Erken karar veren daha çok kazandı elbette. Projenin diğer önemli tarafı mima+ ri grubu. Konfori Tago Mimarlık tarafından tasarlandı. Tago'nun Ta'sı uzun zaman önce çok erken aramızdan ayrılan Tatsuya Yamamato. Bu acı kayıptan sonra yoluna yalnız devam eden Gökhan Altuğ ödüllü bir mimar. Tasarımdan fonksiyonelliği ayırmamak gibi çok önemli bir özelliği var kendisinin. Bu özelliğini de kat planlarında görmeniz mümkün. Proje, Leed sertifikası adayı. Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel "Amacımız Türkiye'nin en büyük 'yeşil bina' projelerinden birine imza atmak" diyor. Bu çağda bu teknoloijiyle yeşil bina konusunu yok sayan, önemini anlayamayan firmalara selam olsun! 


Cumhuriyet/Ceren Kumbasar

Web: www.soyak.com.tr


Geri Dön