29 / 04 / 2024

Emsan, İdeal Home Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

Emsan, İdeal Home Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

17 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’ nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu...




17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu. Züccaciye sektörüne yön veren fuarda, Emsan yeni ürünlerini ziyaretçilere sergileyerek yoğun ilgi gördü.


Bu yıl 9.’su düzenlenen İdeal Home Fuarı’nda 3. Hall’de, 600 metrekarelik alanda yer alan Emsan yeni ürünlerini katılımcılara tanıttı. Porselen takımından bıçak setlerine, tencerelerden cam setlere kadar pek çok yeni ürününü ziyaretçileriyle buluşturdu. 


Emsan standına yoğun ilgi gösteren katılımcılar Türkiye’de bir ilk olan ve toprak seramikten üretilen Ceraflame serisini yakından tanıma fırsatı buldu. Toprak seramik yapısıyla ve şık görüntüsüyle dikkatleri çeken Ceraflame serisi fuarın en ilgi gören ürünü oldu. 


Emsan EKS Mutfak Ve Blogger Etkinliğiyle Fuara Tad Kattı


Emsan, fuarda 4 gün boyunca EKS mutfak şefleriyle katılımcılara Nar Serisi ile pişirilmiş birbirinden lezzetli tadları sundu. Ayrıca 1 günde 2 farklı blogger etkinliği gerçekleştirilen fuarda Emsan, ziyaretçilere lezzet şovu yaptı.


Emsan, bu yılki İdeal Home Fuarı’nı belirlenen hedefin üzerinde bir satışa ulaşarak, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle sonlandırdı.



Geri Dön