28 / 04 / 2024

En az 22 bin lira maaşla personel alınacak! İş arayanlar elinizi çabuk tutun!

En az 22 bin lira maaşla personel alınacak! İş arayanlar elinizi çabuk tutun!

Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı da 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı. İşte maaşın 22 bin TL olarak açıklandığı o iş ilanı ile ilgili detaylar...



Özel sektörde çalışan pek çok kişi , mevcut şartlardan memnun olmadığında çeşitli kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu noktada; hastaneler, belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı yapabiliyor.

Akşam'da yer alan habere göre, bunun dışında  Adana  ili Seyhan Belediye Başkanlığı da 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı, zabıta memuru olarak istihdam edilmek üzere 2022 KPSS puanı esas alınmak suretiyle en az 22 bin lira maaşla toplam 20 memur alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yine verilen detaylara göre, Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan söz konusu iş ilanında en az 65 KPSS puanı şartı mevcut. Yine paylaşılan bilgiye göre, ayrıca zabıta memuru olarak başvuru yapacak adaylar için sözlü ve uygulamalı sınav olduğu da kaydedildi.

En az 22 bin lira maaşla personel alınacak! İş arayanlar elinizi çabuk tutun!

SEYHAN BELEDİYESİ ZABITA MEMURU ALIMI

Aktarılan bilgilere göre, Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından zabıta memuru alımı için yayımlanmış olan söz konusu ilanda, KPSS puanının dışında bazı mezuniyet şartları arandığı da belirtildi. Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda istenen mezuniyet şartlarına da yer verildi.

22 BİN TL MAAŞLA MEMUR ALIMI ŞARTLARI

Paylaşılan bilgilere göre, Adana ili Seyhan Belediye Başkanlığı bünyesinde, en az 65 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı ilanındaki şartlar pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

En az 22 bin lira maaşla personel alınacak! İş arayanlar elinizi çabuk tutun!

Aktarılan detaylara göre, iş arayanların merakla beklediği zabıta memuru ilanı için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, ön lisans mezunları için 2022-KPSS P93 ve lisans mezunları için 2022- KPSS P3 puan türünde, Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen puan türlerinden belirtilen asgari KPSS puanını almak gerekiyor.

Yine verilen detaylara göre, söz konusu sınavın gerçekleştirildiği tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak da aranan şartlar arasında yer alırken, ayrıca daha önce çalışmış olduğu kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki sebeplerle çıkarılmış olmamak şartı da aranıyor. 

TOKİ'den bu ile dev proje müjdesi! Tam 717 konut ve 19 dükkan geliyor!

Türkiye'de elektrikli otomobil sayısında büyük artış! 9 ayda 3,5 katına çıktı!

Emekli maaşına haciz konabilir mi? SSK ve Bağkur emeklileri aman dikkat!


Geri Dön