29 / 04 / 2024

En düşük memur emekli maaşı 6 bin 990 TL'ye çıkıyor! Resmen tarih verildi, maaş hesaplarınızı şimdi yapın

 En düşük memur emekli maaşı 6 bin 990 TL'ye çıkıyor! Resmen tarih verildi, maaş hesaplarınızı şimdi yapın

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte emeklilere ne kadar zam yapılacağı soruları da gündeme gelmeye başladı. Enflasyon rakamlarına göre en düşük emekli memur maaşının en düşük ihtinmaller 6 bin 990 TL'ye çıkacağı ifade edildi.



Türkiye'de ürünlere sürekli zam gelmesi başta emekli vatandaşlar olmak üzere her kesimi aşırı derece zorlamaya başladı. Emekliler de üzerlerindeki bu yükün biraz azaltılması amacıyla maaşlarına zam yapılmasını istiyor. Emeklilerle ilgili son gelen haber ise biraz da olsa yüzleri güldürdü. Gelin o habere birlikte göz atalım... 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön