28 / 04 / 2024

En iyi 50 arasında 5 Türk oteli!

En iyi 50 arasında 5 Türk oteli!

Sunday Times, Akdeniz ' de tatil yapacaklar için en iyi 50 oteli özelliklerine göre listeledi. Tatil için önerilen oteller arasında 5 Türk oteli de bulunuyor...



Sunday Times, Akdeniz'de tatil yapacaklar için en iyi 50 oteli özelliklerine göre listeledi. Tatil için önerilen oteller arasında 5 Türk oteli de bulunuyor.


YAZ tatili planlarını şimdiden yapmak isteyen okurları için, İngiltere'de pazar günleri yayımlanan Sunday Times Gazetesi, Akdeniz'deki en iyi 50 oteli sıraladı. Gazeteden Alessia Horwich'in hazırladığı, Fransa, Portekiz, Yunanistan, İspanya, İtalya'dan otellerin yer aldığı listede, Türkiye'den de beş otele yer verildi. Türkiye'deki oteller ve o oteller için kullanılan övgü dolu ifadeler şöyle: D-Resort, Göcek: Tasarımcı imzası bulunan mobilyaları, manzaralı restoranıyla eşsiz mekân. Ece Butik Otel, Fethiye: Gürültüden uzak dinlenme olanağı bulabilirsiniz. 

Beyaz Yunus, Ölüdeniz: Beyaz Yunus'ta kalabalıktan uzak berrak denizin tadını çıkarabilirsiniz Prima Donna, Kalkan: Bu otelin odaları ahşap. 10 dakikada plaja gidebilirsiniz. 



Habertürk Gazetesi 



Geri Dön