03 / 05 / 2024

En ucuz Philps 50'' TV nerede ne kadar? İşte en uygun mağaza... 2 Ocak fiyat listesi

En ucuz Philps 50'' TV nerede ne kadar? İşte en uygun mağaza... 2 Ocak fiyat listesi

Yeni yılda yeni bir televizyona ihtiyacınız mı var? Fiyatlarını bilmiyor musunuz? Bu haber tam size göre. Bu haberimizin konuğu, Philips TV'ler. Peki Philips 50PUS8807 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ne kadar?



Philips, sağlık teknolojisi, tüketici yaşam tarzı, aydınlatma ve elektronik dahil olmak üzere çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Hollandalı çok uluslu bir holding şirketidir.  Şirket 1891 yılında kurulmuştur ve merkezi Amsterdam, Hollanda'dadır. Dünyanın en büyük elektronik şirketlerinden biridir ve ürünleri arasında TV'ler, ses sistemleri ve ev aletleri gibi çok çeşitli tüketici ve profesyonel elektroniklerin yanı sıra tıbbi ekipman, aydınlatma çözümleri ve kişisel bakım ürünleri yer alır. Philips, yenilikçiliğe ve sürdürülebilirliğe odaklanmasıyla tanınır ve küresel pazarda güçlü bir varlığa sahiptir.

En ucuz Philps 50 TV nerede ne kadar? İşte en uygun mağaza... 2 Ocak fiyat listesi

Philips 50PUS8807 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ses ve görüntü sistemleri kategorisi içinde bulunur. Philips 126 ekran 4K Android, son teknolojilerle geliştirilmiş bir üründür. Philips TV, 3 taraflı ambilight özelliği ile TV kullanıcılarına 4K UHD LED izleme keyfini sunar. Ambilight ile televizyonun 
kenarındaki led aydınlatmalar parlayarak ekrandaki görüntünün renkleri ve ekrandaki ses ile paralel ve uyum sağlar biçimde renk değiştirir. Philips televizyon, 4K teknolojisi ile ultra  gerçekçi görüntüler sunar. 126 ekran Philips, Android TV özelliğine sahiptir. Android TV ile standart televizyon kanallarının haricinde farklı platformlardan da TV izlenir. Peki Philips 50PUS8807 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön