28 / 04 / 2024

En ucuz sıfır otomobil fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı otomobil markalarının listesi ayyuka çıktı!

En ucuz sıfır otomobil fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı otomobil markalarının listesi ayyuka çıktı!

Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar en ucuz otomobil fiyatlarının listesini merakla takip ediyor. Peki, en ucuz otomobil markaları neler? İşte detaylar...



Ekim ayının gelmesiyle birlikte otomobilseverler en ucuz otomobil fiyatlarını mercek altına aldı. Bu kapsamda Türkiye otomobil pazarı Ekim ayı itibarıyla hareketlenmeye başladı. 

Otomobil markaları, 2023 senesinde satış rekorları kırarken fiyatları da günbegün güncellemeye devam ediyor. Sıfır otomobil almayı düşünenler için kampanya ve indirim dönemi de başladı.

Ahaber'de yer alan detaylara göre, 2023 yılı, otomobil piyasasında satışların patladığı bir sene olarak kayıtlara geçti. Fakat yoğun talebe rağmen otomobil markaları, fiyat artışlarını kontrol altında tutmaya çalışıyor. Sıfır araç almak isteyen kişiler ise güncel fiyatları araştırıyor. Peki 2023 en ucuz otomobil fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

En ucuz sıfır otomobil fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı otomobil markalarının listesi ayyuka çıktı!

VOLKSWAGEN POLO

Otomobilseverlerin gözde markaları arasında yer alan Volkswagen, şehir dışı ve şehir içi sürüşler için ideal bir seçenek sağlayan Polo modeliyle dikkat çekiyor. Yüksek güvenlik standartları, kaliteli malzeme kullanımı ve dinamik sürüş özellikleriyle öne çıkan Volkswagen Polo, Türkiye pazarında 887 bin 500 Türk Lirasından başlayan fiyatıyla satışa çıkarılıyor.

CİTROEN C3

Özgün tasarım anlayışı ve yenilikçi teknolojileriyle dikkat çeken modeli Citroen C3, ülkede otomobil pazarında geniş bir varyasyon yelpazesi ile satışa çıkarılıyor. Citroen, bu çeşitlilik, farklı ihtiyaçlara ve zevklere uygun seçenekler sunuyor.

Citroen C3 modeli 1.2 litre hacimli PureTech teknolojili 83 Hp güç üreten versiyonu ve manuel vites seçeneği ile 809 bin 900 Türk Lirası'ndan fiyat etiketine sahip

RENAULT CLİO

Yeni araç almak isteyenlerin uzun süredir beklediği Renault Clio, Türkiye pazarında şimdiye kadar gördüğü en yenilikçi tasarımı ve özellikleriyle satışa sunuldu. Renault Clio markasında fiyatlar 826 bin 900 TL'den başlıyor.

HYUNDAİ İ10

Hyundai10 şu anda sıfır kilometre otomobil almayı düşünenlerin gözdesi haline geldi. Türkiye otomobil pazarında şehir içi kullanım için ideal bir seçenek sağlayan Hyundai i10 uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Koreli otomobil üreticisi Hyundai'nin sevilen modeli i10, uygun fiyatı ve pratik kullanımı ile öne çıkıyor.

Hyundai i101.0 MPI 67 Hp güç üreten ünitesi ve manuel vites seçeneği ile birlikte 715 bin Türk Lirası fiyatıyla satışta.

FİAT EGEA SEDAN

Fiat'ın Türkiye'de üretilen, ve yerli üretim unvanına sahip olan modeli Fiat Egea Sedan uygun fiyatıyla araç alacakların gözdesi oldu. İtalyan otomobil üreticisi Fiat Egea Sedan, son dönemdeki fiyat avantajları ile dikkat çekiyor.

Özellikle filo ve taksiciler tarafından oldukça fazla rağbet gören Fiat Egea Sedan 729 bin 900 Türk Lirası fiyat etiketi ile Türkiye'de satılan en ucuz ikinci sıfır otomobil olma unvanın sahip oldu.

Polat Akatlar satışta! Yeni proje! 

VillaBlu İstanbul Aralık'ta teslim! Yüzde 50 peşinatla kişiye özel ödeme!

130 şirket halka arz edildi, 93 milyar TL kaynak sağlandı!


Geri Dön