28 / 04 / 2024

Hurda fiyatları resmen fırladı! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları resmen fırladı! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Son zamanlarda hurda fiyatlarına peş peşe zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları artmaya devam ediyor. Demir fiyatlarına gelen zamlarına arından famö furyası şimdi de hurda fiyatlarında. Hurdaya gelen zamlardan doları hurda fiyatları resmen fırladı. Demir ve bakır hurda fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. 

Hurda içinde en değerlileri bakır ve demir hurdasıdır. Bakır hurdalar özellikle geri dönüşüm için kullanılmakta olup yağı gereğiyumuşak olduğu için şekil alması diğer metallere göre daha kolaydır. Demir hurdalar ise genellikle inşaat sekötründe fazlaca yer almaktadır. Özellikle yıkım ve döküm işlemlerinden sonra demir hurda fazlası ile çıkmaktadır.  Bakır ve demir hurda fiyatları enerji krizinden olumsuz etkilenmekte.

Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya ne kadar zam geldi? Bugün hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?  Aralık 2022 hurda fiyat listesi...
 


Geri Dön