27 / 04 / 2024

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları haftanın başından itibaren sakin seyrederken dün hurda fiyatlarına zaam geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurdalar arasında vatandaşların çok merak ettiği bakır ve demir hurda fiyatlarıdır. Güncel hurda fiyatlarını merak eden sektör temsilcileri ve hurda işi yapanlar bugün hurda fiyatlarının kaç lira olduğunu araştırıyor.

Hurda fiyatlarında dün 1 Lira zam gelirken,  vatandaşlar bugünkü güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Hurda fiyatlarında arz sıkıntısı yaşanırken fiyatlar yatay seyirde devam ediyor. . İtalyan hurda, hammadde ve çelik distribütörleri birliği Assofermet hurdada arz sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Yapılan açıklamada, “Tatil dönemindeki üretim duruşları önem taşıyor. Bu durum şimdilik belirsizliğini koruyan birinci çeyrek talebi üzerinde etkili olacak. Üreticilerin nihai mamul üretimlerini artırdığını açıklaması önümüzdeki yılın birinci çeyreğinde kısmi ancak ikinci çeyreğinde muhtemel bir toparlanmaya işaret ediyor.” ifadelerine yer verildi.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık 2022 güncel hurda fiyat listesi.


Geri Dön