02 / 05 / 2024

Hurda fiyatlarına resmen zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına resmen zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Son zamanlarda sakin seyrine devam eden hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları yükSeldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Haftanın başından itibaren yatay seyrine devam eden hurda fiyatlarına bugün resmen zam geldi. Gelen zamla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları arttı.

Hurdalar arasında en değerli iki hurda olan bakır ve demir hurdaların fiyatları merak ediliyor. Güncel hurda fiyatlarını merak eden sektör temsilcileri ve hurda işi yapanlar bugün hurda fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Hurdada arz sıkıntısının yaşandığı ifade edilirken fiyatların yatay seyrine devam edileceği yönünde açıklamalar geldi. İtalyan hurda, hammadde ve çelik distribütörleri birliği Assofermet hurdada arz sıkıntısının yaşandığını şu kelimelerle ifade etti: Yapılan açıklamada, “Tatil dönemindeki üretim duruşları önem taşıyor. Bu durum şimdilik belirsizliğini koruyan birinci çeyrek talebi üzerinde etkili olacak. Üreticilerin nihai mamul üretimlerini artırdığını açıklaması önümüzdeki yılın birinci çeyreğinde kısmi ancak ikinci çeyreğinde muhtemel bir toparlanmaya işaret ediyor,” ifadeleri kullanıldı.

 


Geri Dön